header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Duurzaam Diepenveen organiseert, in samenwerking met Deventer Energie, op 29 oktober 2019 een informatie avond in het Kulturhus Diepenveen over de mogelijkheden om van het gas af te gaan. Wat moet je doen in je woning om dat voor elkaar te krijgen, wat gaat dat kosten en wat levert dat op. Dat zijn zo wat onderwerpen die tijdens die avond verder uitgelegd zullen worden.

Vervanging van de aardgasketel

Informatie over isolatie komt ook aan de orde, maar het zal vooral gaan over welke installaties dan mogelijke vervanging zijn van de nu zo bekende aardgasketel. En wanneer kan je dat dan het beste doen. De Diepenveense energie-adviseur Henk Kasper zal tekst en uitleg en volop ruimte voor vragen geven.

Waar, wanneer en aanvang

Dinsdagavond 29 oktober 2019
Kulturhus Diepenveen
Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur
Toegang is gratis en voor iedereen die interesse heeft toegankelijk. In verband met organisatorische zaken verzoeken wij u het aanmeldformulier in te vullen.

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Nieuws

Activiteiten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.

Wij doen mee!

 • Blanche Betz

  Energiecoach Deventer Energie

  “Ook met kleine stappen kun je bijdragen aan een beter milieu. Ik vind het een uitdaging om samen met iemand te kijken welke stappen haalbaar zijn, rekening houdend met zijn of haar situatie.”

   

 • Dick Glaser

  Ambassadeur Deventer Energie

  “Onze fossiele brandstoffen raken op. Overschakelen op duurzame energie is een must en een kans voor innovatie, werkgelegenheid en ons leefklimaat.”