header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

We willen onze planeet goed achterlaten. Zodat ook onze kinderen deze wereld kunnen bewonen zoals wij dat kunnen. Minder fossiele energie gebruiken en meer groene energie opwekken is daarvoor hard nodig. Daar kun je een bijdrage aan leveren. De Deventer Energie Coöperatie is een vereniging van bevlogen mensen die zich inzetten voor een duurzamere energievoorziening. Doe je ook mee?

Wat doen wij

Opwekken van duurzame energie
Wij wekken in Deventer groene energie op. We zijn (mede) eigenaar van de windmolens langs de A1 en hebben collectieve zonnedaken. En we gaan meer groene energie opwekken, er worden nieuwe windmolens en zonneparken ontwikkeld in Deventer.

Korting voor leden
Via onze partner Pure Energie leveren wij groene stroom en groen gas met korting tot max €50,- per jaar voor onze leden. 

Energielevering door onze partner Pure Energie

Energieloket

Samen organiseren we het Energieloket. Het startpunt voor al jouw vragen met betrekking tot energiebesparing over zonnepanelen, isolatie, subsidie, financiering en meer.

Invloed op duurzaamheidsbeleid
Als gesprekspartner van gemeente en provincie zijn wij betrokken bij en hebben invloed op het opstellen van duurzaamheidsbeleid. 

Duurzaamheidscentrum
Samen met de Ulebelt hebben we het Duurzaamheidscentrum opgericht, waar Deventenaren terecht kunnen voor al hun vragen omtrent duurzaamheid.

Samenwerking
We werken samen met het onderwijs om scholieren en studenten aan duurzame projecten te laten werken.

Waarom lid worden

Voor slechts € 20 per jaar:

• ondersteun je ons werk en laat je ons groeien
• help je ons om onze stem te laten horen
• praat en beslis je mee tijdens de algemene ledenvergaderingen (twee x per jaar) waar we altijd interessante lezingen aan koppelen
• kun je via onze website groene stroom en groen gas afnemen bij Pure Energie tegen een speciale korting van max €50,- per jaar.
• kun je meedoen met nieuwe projecten en mede-eigenaar worden van windmolens of zonneparken. Dat levert wat op!

Ik word lid!

Download hier de folder

 

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.