Vinaora Nivo Slider 3.x
review star

U wilt energie besparen en uw wooncomfort verbeteren? Deventer Energie is er voor u als onafhankelijk en deskundig energieloket waar u niet alleen terecht kunt met al uw vragen maar ook een afspraak kunt maken met een wooncoach.

De tien wooncoaches van Deventer Energie hebben een opleiding tot wooncoach gevolgd en adviseren woningeigenaren op maat over de mogelijkheden van energiebesparing en duurzame energieopwekking in hun woningZij hebben kennis op het gebied van energiebesparing en wooncomfort. Bovendien weten zij de weg in de wereld van bouw- en installatiebedrijven, professionele adviseurs en subsidies.

Waarom een wooncoach

Een wooncoach van Deventer Energie is uw deskundige sparring- en gesprekspartner bij het hele proces van inzicht en overzicht creëren. Hij of zij denkt en kijkt met u mee naar zowel uw huidige als uw toekomstige woonsituatie, is onafhankelijk is, heeft wellicht een beter overzicht heeft en kan samen met u al veel voorwerk verrichten.

Werkwijze

De wooncoach komt bij u langs, bespreekt met u uw woonwensen en verzamelt gegevens over uw woning en energiegebruik. De wooncoach geeft zijn bevindingen en advies weer in een kort rapportje, dat kan dienen als uitgangspunt voor het aanvragen van één of meerdere offertes. De wooncoach wijst u desgewenst de weg naar goede uitvoerders en/of een professionele adviseur. 

Kosten

De diensten van de wooncoach zijn gratis en beschikbaar voor alle inwoners van Deventer.

Maak nu een afspraak met een wooncoach

Heeft u vragen over subsidiemogelijkheden of zoekt u onafhankelijk advies? Denkt u over eigen zonnepanelen? Bekijk ons Energieloket!

Energieloket

Deel dit via:

divider

Samen maken we Deventer klimaatneutraal. Doe mee!

Word nu lid!

Nieuws

Activiteiten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Lees nu alles van Deventer Energie in onze nieuwsbrief
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Wij doen mee!

 • Blanche Betz

  Wooncoach Deventer Energie

  “Ook met kleine stappen kun je bijdragen aan een beter milieu. Ik vind het een uitdaging om samen met iemand te kijken welke stappen haalbaar zijn, rekening houdend met zijn of haar situatie.”

   

 • Dick Glaser

  Ambassadeur Deventer Energie

  “Onze fossiele brandstoffen raken op. Overschakelen op duurzame energie is een must en een kans voor innovatie, werkgelegenheid en ons leefklimaat.”

   

 • Yvonne Haaxman

   Communicatieadviseur en lid van Deventer Energie

  “Lokaal en met elkaar zetten we de schouders onder de aanpak van de energietransitie. Dat is de kracht van Deventer Energie."