Vinaora Nivo Slider 3.x

Je wilt écht groene stroom, liefst uit eigen stad en bovendien scherp geprijsd? Dan ben je bij Deventer Energie aan het goede adres. 

Lokale windenergie voor thuis en bedrijf

Wij hebben afspraken met leverancier Pure Energie over levering van duurzame energie aan onze leden. Pure Energie levert stroom uit Nederlandse windparken en zonnedaken, zoals ons eigen windpark Kloosterlanden en onze Zonneroos. En Pure Energie levert gas waarvan de CO2-uitstoot wordt gecompenseerd. 100% duurzaam en betaalbaar! 

Dit aanbod is er voor alle leden van Deventer Energie, particulier of zakelijk. Als lid steun je ons bij nieuwe duurzame energieprojecten in Deventer 

Ik wil meer weten over energielevering door Pure Energie

Ik wil overstappen op Deventer Windstroom

Mijn bedrijf wil overstappen op Deventer Windstroom (aansluiting t/m 3 x 80 A / 40m3 per uur)

Mijn bedrijf wil een offerte voor grootzakelijk verbruik (aansluiting (> 3 x 80 A / > 40 m3 per uur)

 

Deel dit via:

divider

Samen maken we Deventer klimaatneutraal. Doe mee!

Word nu lid!

Nieuws

Activiteiten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.

Wij doen mee!

 • Blanche Betz

  Wooncoach Deventer Energie

  “Ook met kleine stappen kun je bijdragen aan een beter milieu. Ik vind het een uitdaging om samen met iemand te kijken welke stappen haalbaar zijn, rekening houdend met zijn of haar situatie.”

   

 • Dick Glaser

  Ambassadeur Deventer Energie

  “Onze fossiele brandstoffen raken op. Overschakelen op duurzame energie is een must en een kans voor innovatie, werkgelegenheid en ons leefklimaat.”

   

 • Yvonne Haaxman

   Communicatieadviseur en lid van Deventer Energie

  “Lokaal en met elkaar zetten we de schouders onder de aanpak van de energietransitie. Dat is de kracht van Deventer Energie."