header

zonne energie juni

"Wat ik nooit had voorzien, is dit jaar toch gebeurd: mijn zonnepanelen hebben in twaalf maanden meer stroom geproduceerd dan ik in diezelfde maanden heb verbruikt. Dat was niet de bedoeling. Maar wel mooi natuurlijk."

Zo begint Vincent van Zon zijn column in Trouw. Gelijktijdig sluit hij zijn verhaal af met de constatering dat wij met z'n allen, u en ik, straks meer stroom gaan verbruiken en hij over niet al te lange tijd waarschijnlijk geen overproductie van zijn zonnepanelen meer zal hebben. We gaan toch met zijn allen een keer elektrisch rijden en van het gas af, dus energie moet uit andere bronnen komen. Zoals bijvoorbeeld zonne-energie of windenergie.

button zonneroos

Maatwerk oplossingen met behulp van onze wooncoaches

Wilt u meer weten over, duurzame, energie en hoe u maatregelen op dat vlak kunt nemen? Onze wooncoaches informeren en helpen u om tot energiebesparende maatregelen te komen die precies bij u en uw (woon)omstandigheden passen! Meer informatie vind u hier.

Collectief zonne-energie opwekken, schrijf u nu in!

Tot 8 november kunnen geïnteresseerden zich ook inschrijven voor collectieve opwek van Zonne-energie, het Zonneroos project. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld zelf geen panelen op het dak kan of wil hebben, de ligging verkeerd is of omdat u huurt. Makkelijk en een duurzame investering met een goed rendement!

 

Deel dit via:

divider

Samen maken we Deventer klimaatneutraal. Doe mee!

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.