header

Elektrisch rijden, hoe zet je die stap en wanneer? Steeds meer mensen hebben interesse om elektrisch te gaan rijden. Het aanbod van modellen neemt snel toe, de actieradius wordt steeds groter en er komen steeds meer laadpalen en snelladers. In de media verschijnen steeds vaker berichten over elektrische mobiliteit, maar die zijn nog wel eens tegenstrijdig.

Kun je nu wel of niet uit de voeten met de actieradius? Moet je wachten op nieuwe technische ontwikkelingen? Is elektrisch rijden écht goedkoper? Kortom: wat is waar en wat niet? Wie helpt om de juiste keuze te maken? Het blijkt dat er behoefte is aan een onafhankelijke en deskundige partij die antwoord kan geven op al deze vragen. Een enthousiaste organisatie die het daarnaast ook mogelijk maakt om alle merken en modellen op één plek te zien en uit te proberen, en helpt een keuze te maken die het best past bij iemands persoonlijke wensen. Waar men financieel inzicht geeft, alles kan vertellen over deelauto's, en alles weet over opladen en laadinfrastructuur. Om in deze behoeften te voorzien is voor de regio Oost-Nederland onlangs emovia opgericht, hét startpunt voor elektrisch rijden.

Informatieavond in Zutphense Broodfabriek

Op 14 december a.s. organiseert emovia vanaf 19.00 uur een informatieavond over elektrisch rijden in de Zutphense Broodfabriek. Na een aantal informatieve en boeiende presentaties door diverse sprekers, kunnen bezoekers zelf gericht informatie gaan verzamelen. Hiervoor staat per onderwerp een aantal informatietafels klaar, waar specialisten helpen om alle denkbare vragen te beantwoorden. Diezelfde avond kan er een proefrit worden gemaakt op een elektrische scooter.

20 januari groot belevingsevenement

In het nieuwe jaar organiseert emovia op 20 januari een groot belevingsevenement. Die dag kunnen bezoekers alle 100% elektrische automodellen zien én erin proefrijden. Want iedere elektrische rijder weet: als je het eenmaal zelf hebt ervaren, ben je om.

Meer informatie is te vinden op de website van emovia

 

Deel dit via:

divider

Samen maken we Deventer klimaatneutraal. Doe mee!

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.