header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Deventer Energie deed dit jaar voor het eerst, met maar liefst twee teams, mee aan de Brink-tot-Brink loop op 31 december. Wat een toffe, sportieve en leuke afsluiting van 2017 was dat! Vooraf was het verzamelen bij St. Tropez op de Brink waar de bedrijventeams nog een kop koffie of thee kregen aangeboden, de lopers konden kennismaken, als team op de foto werden gezet door Evert van der Worp, om vervolgens die tien kilometer te gaan lopen. 

En hoe! We hebben als recreatieve hardlopers echt een fantastische prestatie neergezet, van de 25 teams die meeliepen hebben de teams van Deventer Energie een 12e en 17e plek weten te behalen, top! We gaan ons beraden op de volgende loop.

Loop je ook mee?

Wil je bij een volgende loop ook met ons meelopen en ben je lid van de Deventer Energie Cooperatie? Stuur ons gewoon Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact met ons op via 0570 - 572 217! Dan krijg je tijdig bericht van ons wanneer we weer als team gaan lopen.

 

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coƶperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.