header

Ik vind een wooncoach van Deventer Energie absoluut aan te raden. Mijn nieuwe huis bleek tot mijn verbazing helemaal niet zo comfortabel te zijn: het bleef koud in de keuken en in de kamer. Ik wilde het graag aanpakken, maar waar begin je?

“Ik weet nu wat ik in mijn woning moet aanpakken. Helemaal top!”

De onlangs in Deventer komen wonen Elze Siegerist kon het in haar nieuwe woning maar niet comfortabel warm krijgen. “Ik ging zelf op internet snuffelen naar mogelijke oplossingen, maar liep uiteindelijk vast”. Ze riep de hulp in van een wooncoach van Deventer Energie en inmiddels is ze op weg geholpen naar een comfortabeler en energiezuiniger huis.

Ze komen bij je thuis kijken

“Ik dacht dat ik een energiezuinig huis had gekocht”, vertelt ze over haar jaren dertig-woning, “want de energierekening was laag en overal was dubbel glas. Maar zowel in de keuken als in de kamer was het niet aangenaam warm te krijgen. Na een zoektocht ontdekte ik Deventer Energie die wooncoaches inzet die bij je thuis komen en je helpen bij het energiezuiniger en comfortabeler maken van je woning. Een uitkomst voor mij! Het sprak mij aan dat ze bij je thuiskomen, advies op maat geven en geen commercieel belang hebben. En het is nog kosteloos ook”.

Goeie tips

Wooncoach Hans van Haasteren ging bij haar langs. Hij inventariseerde de problemen, lichtte de woning door en kwam met aanbevelingen. “Helemaal top! Hij heeft het buitengewoon grondig aangepakt. Hij nam er de tijd voor en ik kreeg een uitgebreide rapportage. Ik heb tips gekregen over wat ik eerst gemakkelijk zelf kon doen. Zo ontbrak er op belangrijke plaatsen een goed werkende tochtstrip en heb ik gordijnen op belangrijke plaatsen gehangen. Volgende week wordt een slimme thermostaat geplaatst. Voor de kou in de keuken bracht hij mij op het idee van infrarood panelen of losse vloerverwarmingsmatten. De volgende stap wordt vloerisolatie en zonnepanelen. Ik weet nog niet voor welk type ik ga kiezen, maar ook daarvoor kan ik weer bij hem terecht. Ik kan een wooncoach absoluut aanraden!“

Ook een wooncoach bij jou thuis? Lees hier meer, maak online een afspraak, bel 0570-572217 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deel dit via:

divider

Samen maken we Deventer klimaatneutraal. Doe mee!

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.