header

Ter gelegenheid van het 1250-jarig bestaan van Deventer kan je meedoen aan de eerste kennisquiz voor en over Deventer en omgeving: de Deventer Doe Mee Quiz (DDMQ). Het is een levendige, leerzame en speelse quiz over onderwerpen waarin je jouw kennis over Deventer op een breed terrein kunt testen en ontwikkelen. Want er is genoeg te beleven in Deventer.

Als je de historie en de ontwikkelingen kent, is de verbinding met de gemeente Deventer des te groter. Stad en dorpen waarin het fijn leven, werken en recreëren is, op een duurzame manier, wie wil dat nou niet?

Doe gezellig mee en leer Deventer beter kennen!

Quizzen met je familie, je vrienden, je collega's, je club, je buurt.

Wie weet wat?

Wie weet veel over Deventer? Wie weet nog niet veel over Deventer? Dat maakt niets uit, want met de Deventer Doe Mee Quiz kom je veel leuke weetjes tegen. De DDMQ laat je Deventer en de bijbehorende dorpen ook eens van een andere kant zien.

Wie kan meedoen?

Iedere inwoner vanaf 12 jaar van de gemeente Deventer kan meedoen met de Deventer Doe Mee Quiz door een team te vormen van minimaal 4 en maximaal 7 personen. Deelname kan als bedrijfsteam, maar ook bijvoorbeeld een buren-, vrienden-, club- of familieteam. Het team wijst één persoon aan als team captain, die de inschrijving doet en contactpersoon is voor de organisatie van de Deventer Doe Mee Quiz.

Inschrijfkosten

De deelnamekosten zijn € 50,- per team. Zoek een sponsor en je deelname is gratis. (Kijk op de sponsorpagina.) Elk team ontvangt een welkomstpakket, dat o.a. bestaat uit een T-shirt voor ieder teamlid, Deventer gadgets, een quizboekje voor de fotoronde en overige informatie. Inschrijven als team kan t/m zondag 29 april!

Meer informatie

 

Deel dit via:

divider

Samen maken we Deventer klimaatneutraal. Doe mee!

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.