header

Woensdagavond 20 juni vond de Algemene Leden Vergadering van Deventer Energie plaats, dit keer bij Bosch Thermotechniek (Nefit). Bosch heeft niet alleen haar locatie beschikbaar gesteld maar ook een presentatie verzorgd “De energietransitie, hoe staat Nefit erin?”. Tijdens de ALV zijn actuele ontwikkelingen bij Deventer Energie besproken en is ook een nieuw bestuurslid voorgesteld.

Vacature

Hélène van de Veur neemt plaats in het bestuur en zal de portefeuille Marketing & Communicatie onder haar hoede nemen. De vacature van penningmeester is nog vacant, mocht iemand hier meer over willen weten, neem gerust contact op met Deventer Energie!

Oproep actieve inzet

Bestuursvoorzitter Jos Pierey deed een oproep om de coöperatie meer voor en door leden te laten werken. De aanwezigen opperden verscheidene ideeën waar het bestuur zich de komende tijd over gaat buigen. Mocht u ideeën hebben of graag activiteiten voor de coöperatie willen opzetten en/of uitvoeren, meldt u dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deel dit via:

divider

Samen maken we Deventer klimaatneutraal. Doe mee!

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.