header

Op 11 oktober 2018 organiseerde 'De Kracht van Salland’ in Heeten een avond over energie. De avond werd vooraf gegaan met een bezoek aan het zonnepark van onze zusterorganisatie Endona uit Heeten, dat vorige maand in gebruik is genomen. De bijeenkomst gaf gelegenheid tot het uitwisselen van veel regionale kennis en informatie. Deventer Energie leverde een bijdrage aan het programma en was aanwezig met een informatiestand.

Goede opkomst

Tijdens de avond is iedereen helemaal bijgepraat over de energiemix en welke stappen je kunt zetten als woningeigenaar maar ook als dorp in de energietransitie. We kijken terug op een geslaagde avond met meer dan 60 deelnemers.

Wat is het Salland Café?

Onder de noemer De Kracht van Salland werkt een breed netwerk van mensen aan nieuwe ontwikkelingen in Salland. Het Salland Café is een netwerkbijeenkomst die samenwerking en kennisdeling in Salland stimuleert. Vier keer per jaar komen bewoners, ondernemers, organisaties en overheden bijeen. Met korte presentaties over actuele thema’s en elke keer op een andere locatie in Salland. Iedereen is van harte welkom in het Salland Café.

 

Deel dit via:

divider

Samen maken we Deventer klimaatneutraal. Doe mee!

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.