header

Oktober was weer een hele gunstige zonnemaand. De maandproductie lag 26% boven de verwachting. Al met al ligt de productie over het jaar 2018 nu 12% boven de verwachting. Tot 1 november is al meer geproduceerd dan voor het hele jaar 2018 werd geraamd.

Deventer Energie heeft met 500 zonnepanelen op het dak van Sallcon (KonnecteD) één van de grotere ‘postcoderoos’-projecten in Nederland. Bijna 50 inwoners van Deventer profiteren van de opbrengst van deze installatie. Door de zon-rijke zomermaanden is de totale productie tot en met oktober ruim 12% boven de prognose. Een mooi voordeeltje voor de deelnemers.

Ook meedoen in een collectief zonnepark?

Deventer Energie is samen met verschillende buurtinitiatieven gestart met nieuwe projecten voor collectieve zonne-energie projecten in de gemeente Deventer. Via deze link kunt u uw belangstelling om ook mee te doen kenbaar maken. Het verplicht u nog tot niets.

Ik ben geïnteresseerd!

Deel dit via:

divider

Samen maken we Deventer klimaatneutraal. Doe mee!

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.