header

Het vertrek van Thijs Berends, projectleider en directeur, per 1 oktober dit jaar heeft natuurlijk voor de organisatie grote consequenties gehad. Maar inmiddels zijn de werkzaamheden weer verdeeld; de continuïteit van projecten is gewaarborgd en de lopende contacten zijn overgenomen.

Wie doet wat

Op het kantoor aan de Nieuwe Markt heeft Katinka Wolters enkele taken overgenomen; zij ondersteunt de kantoororganisatie en het bestuur met praktische zaken. Bert de Waal treedt op als coördinator van de wooncoaches en onderhoudt de contacten met het Energieloket West Overijssel. De Bestuursleden Guido Bakema en Henk Kasper zijn nauw betrokken bij de projecten, zoals de opzet van een nieuw postcoderoosproject. Dit ter ondersteuning van de lokale initiatiefnemers. Verder is Margot Herbrink, na een tijdje te zijn weggeweest, weer voor een paar uur per week betrokken bij de coöperatie. Als Marketing en Communicatieadviseur, verzorgt zij de website, nieuwsbrieven en eventuele andere externe communicatie en campagnes.

Contact

Wil je meer weten over ons werk, heb je vragen, ideeën, suggesties of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon (0570 - 572 217).

Deel dit via:

divider

Samen maken we Deventer klimaatneutraal. Doe mee!

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.