header

Dit jaar heeft Deventer Energie haar eerste postcoderoosproject met 500 zonnepanelen afgerond. Met een nieuw vervolgproject is inmiddels een begin gemaakt. Iedereen in Noord Deventer of Diepenveen met postcode 7412, 7413, 7414, 7415 en 7431, die geen zonnepanelen op het eigen dak kan of wil leggen, kan hiervoor de belangstelling kenbaar maken via de website.

Wil je helpen bij de ontwikkeling van een postcoderoosproject?

Inmiddels hebben zich al meer dan 50 belangstellenden gemeld. Daarnaast hebben we al meer dan 20 daken van bedrijven, kantoren en openbare gebouwen geïnventariseerd waar we ons volgende postcoderoosproject zouden kunnen realiseren. Al met al een goede basis om het komende jaar dit project vorm te gaan geven. Een prachtige uitdaging voor 2019, waarbij we nog de nodige hulp kunnen gebruiken. Als je belangstelling hebt, laat het aan ons weten. Met onze beide postcoderoosprojecten dekken we nog niet de hele gemeente Deventer af. We willen graag nog een volgend project elders starten. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zonnepanelen op huurwoningen

Inmiddels is Deventer Energie ook een initiatief gestart om samen met woningcoöperaties zonnepanelen te realiseren op huurwoningen. Andere energie coöperaties gingen ons daarin met groot succes voor. Dit moet in Deventer dus ook kunnen lukken. In het komende jaar hopen we hierover meer te kunnen berichten. 

Deel dit via:

divider

Samen maken we Deventer klimaatneutraal. Doe mee!

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.