header

In het jaarplan 2019 van Deventer Energie gaat het bestuur uitvoerig in op het Duurzaamheidscentrum dat we graag willen inrichten in de stadsetalage van het stadhuis. Met lobbywerk hebben we voor elkaar gekregen dat dit Duurzaamheidscentrum in het coalitieakkoord van het nieuwe gemeentebestuur terecht is gekomen. We hebben aangeboden het voortouw te nemen bij de opzet van dit centrum.

Nog geen gelopen race

Recent heeft de gemeenteraad nogmaals via een amendement van GroenLinks bevestigd dat dit duurzaamheidscentrum gewenst is. Toch is het de vraag of het Duurzaamheidscentrum er zal komen. Dat klinkt raar, maar het lijkt alsof het nut van een voorlichtingscentrum om duurzamer te wonen en te leven in het gemeentehuis niet wordt begrepen.

Up-date tijdens Algemene Leden Vergadering

Tijdens de ALV op 11 december waar iedereen, ook als u geen lid van Deventer Energie bent, welkom is zullen we u van de laatste stand van zaken op de hoogte brengen. Graag tot dan!

Foto: Duurzaamheidscentrum Assen

Deel dit via:

divider

Samen maken we Deventer klimaatneutraal. Doe mee!

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.