header

Op 11 december 2018, de 13e Algemene Ledervergadering van onze Coöperatie, waren we te gast op Hogeschool Saxion. De vergadering werd goed bezocht; naast het bestuur hebben 36 leden de bijeenkomst bijgewoond. Er was, naast de gebruikelijke agendaonderdelen als het vaststellen van de notulen van de ALV in juni 2018 en de behandeling van de financiële zaken, veel aandacht voor het klimaatakkoord, de gevolgen daarvan voor de samenleving, de verduurzaming met de financiële consequenties en daarbij de kansen en mogelijkheden voor Deventer Energie.

Onderwerpen als ledenwerving, ledenbinding, ledenvoordelen, ledenbetrokkenheid, leden als ambassadeurs van Deventer Energie zijn allen op de een of andere manier besproken. Zo hebben een aantal studenten van Hogeschool Saxion een presentatie gehouden over hun onderzoek naar ledenwerving en -binding. Interesse in het rapport? Deze is per mail op te vragen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Betrokkenheid leden bij de Coöperatie

Uit het gepresenteerde Jaarplan 2019 blijkt hoe ambitieus Deventer Energie is met haar plannen. En dat terwijl wij te maken hebben met aanzienlijke financiële onzekerheden. Reden temeer om aandacht te hebben voor al de hierboven genoemde "ledenzaken". Tijdens de ALV hebben zich drie leden aangemeld om actief een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en uitvoering van concrete plannen. Top, daar zijn we blij mee!

Positieversterking

Nieuwe projecten, goede samenwerking met buurt coöperaties en andere initiatieven op het gebied van duurzaamheid en nieuwe energie in combinatie met communicatie gericht op de positionering van Deventer Energie als Coöperatie van en voor leden met een duidelijke doelstelling, moet de positie binnen Deventer versterken. Ook in het licht van de continuïteit is dat een goede zaak.

Helpt het klimaatakkoord ons aan een beter klimaat?

Als laatste heeft Bauke de Vries, docent aan de Hogeschool, ons een voordracht gegeven over het klimaatakkoord, aanleiding en ontwikkeling met als titel: Helpt het klimaatakkoord ons aan een beter klimaat? Interesse in de hele presentatie? Deze is per mail op te vragen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deel dit via:

divider

Samen maken we Deventer klimaatneutraal. Doe mee!

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.