header

Deventer Energie Coöperatie is op zoek naar een geschikt dak voor een nieuw te ontwikkelen postcoderoosproject. Er hebben zich inmiddels voldoende inwoners uit de gemeente Deventer aangemeld die mee willen doen in een postcoderoosproject. Als we een dak beschikbaar krijgen, kunnen we aan de slag om dit project te realiseren.

Aan welke voorwaarden moet het dak voldoen?

• Minimaal 800 m2 plat dak
• Zonnige locatie
• Ca 30 kg/m2 draagkracht 
• Ligging binnen postcode 7412, 7413, 7414, 7415 of 7431

Wat krijg je ervoor terug?

• een jaarlijkse vergoeding van ca € 2,- per zonnepaneel per jaar
• na 15 jaar is overdracht van de installatie onder voorwaarden mogelijk
• bij voorkeur is een grootverbruikers aansluiting (> 3 x 80 ampere) aanwezig

Wat voor daken zijn interessant?

Je kan denken aan gemeentelijke daken zoals die van overheidsgebouwen, de brandweer en sporthallen. Maar ook daken van scholen, gymzalen, zorginstellingen, bedrijven, supermarkten, bouwmarkten, winkelcentra, grote stallen van boeren en tuinders. Zolang het dak maar voldoet aan de hierboven genoemde voorwaarden.

Ik stel mijn dak beschikbaar

Heb je een mooi dak voor zonne-energie? Doe je er zelf niets mee? Wil je dat dak beschikbaar stellen? Laat het ons weten. Neem telefonisch contact op met Guido Bakema, bestuurslid, via tel. 06-55156776 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij maken dan snel een afspraak om te zien of het dak geschikt is en te bespreken onder welke voorwaarden we er gebruik van kunnen maken.

Ik ben geïnteresseerd in deelname in een postcoderoosproject

Wat houdt de postcoderoos regeling precies in

 

 

Deel dit via:

divider

Samen maken we Deventer klimaatneutraal. Doe mee!

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.