header

In eerdere nieuwsberichten hebben we al gemeld dat we de gemeente hebben aangeboden om samen met een groot aantal duurzame organisaties uit Deventer een duurzaamheidscentrum in te richten in de tentoonstellingsruimte onder het gemeentehuis. De gemeente heeft ook geld vrijgemaakt om dit mogelijk te maken.

Het idee komt van ons, Deventer Energie Coöperatie, en we zoeken nu ook samenwerking met heel veel collega organisaties. Zodat we samen de inwoners en het bedrijfsleven van Deventer in het duurzaamheidscentrum kunnen inspireren en ondersteunen. Zo maken we vaart richting Deventer energieneutraal.

Gemeente vraagt ideeën uit

Wie dacht dat het verder al geregeld was: zo snel gaat dat niet. De gemeente heeft een uitvraag voor ideeën uitgezet. Daar schrijven we uiteraard op in, voor een periode van vier jaar. We schrijven niet alleen in, dat doen we met een aantal bevriende organisaties. Onze ambitie: open tegelijk met de winkels, altijd bemensd met bevlogen mensen, altijd deskundig advies verkrijgbaar, wisselende tentoonstellingen, intensieve samenwerking met onderwijs, alle Deventer duurzame krachten gebundeld. In april beslist de gemeente wie de opdracht krijgt. En in augustus is de opening gepland. Jammer dat het zo lang duurt, maar dat moet dan maar. We houden u op de hoogte.

Blijf op de hoogte van het nieuws van de Deventer Energie Coöperatie en abonneer u op onze maandelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op Facebook en Twitter.

Deel dit via:

divider

Samen maken we Deventer klimaatneutraal. Doe mee!

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.