header

De zonnepanelen op het dak van Sallcon (KonnecteD) hebben ook in de maand januari weer duurzame energie opgewekt, zie bijgaande productiecijfers in de grafiek. De productie in deze maand ligt, logisch, onder het gemiddelde en is gelukkig niet representatief voor de productie in een heel jaar. Het jaar 2018 was overigens voor alle deelnemers top!

Met de 500 zonnepanelen op het dak van Sallcon heeft Deventer Energie één van de grotere ‘postcoderoos’-projecten in Nederland. Bijna 50 inwoners van Deventer profiteren van de opbrengst van deze installatie. Vorig jaar kwam de productie, dankzij de zonrijke zomermaanden in 2018, ruim 12% boven verwachting uit. Voor de deelnemers in het project een extra financieel voordeeltje!

Ook meedoen in een postcoderoos project?

Deventer Energie gaat in 2019 twee nieuwe postcoderoos projecten ontwikkelen. Lees hier meer en/of meld je aan als belangstellende.

Deel dit via:

divider

Samen maken we Deventer klimaatneutraal. Doe mee!

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.