header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Vorige maand hebben we u bericht dat we samen met de Ulebelt op 1 april aan de gemeente een voorstel hebben gedaan voor het opzetten van een duurzaamheidscentrum in de stadsetalage aan het Grote Kerkhof. De gemeente beloofde dat er in de derde week van april een keuze gemaakt zou worden uit de inzendingen.

Beste inzending maar nog geen 'Go'

Inmiddels hebben we van de gemeente gehoord dat onze inzending als de beste is beoordeeld. De vlag uit, zou je zeggen. Maar de kogel is nog niet door de kerk. Ons aanbod wijkt op twee punten af van de uitvraag van de gemeente. Wij willen een duurzaamheidscentrum voor vier jaar, zoals ook in het coalitieakkoord staat. En we vragen de gemeente een bijdrage om het duurzaamheidscentrum te kunnen runnen; de gemeenteraad heeft er immers ook geld voor beschikbaar gesteld. Het is nu aan het college om te besluiten of ons aanbod, dat de hoogste waardering heeft gekregen, ook echt in de praktijk kan worden gebracht. We staan in de startblokken, maar het startschot is er nog niet.

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coƶperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.