header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Nationale Duurzame Huizen Route organiseert in het voorjaar thematours over uiteenlopende onderwerpen. Op 15 juni zijn er drie huizen in de omgeving van Deventer te bezichtigen, te weten in Teuge, Wilp en Twello. Een thematour is een excursie over een specifiek thema waarbij een groep van ca.12 personen 1 of 2 woningen bezoekt. Bijvoorbeeld een Nul-op-de-meter woning, Passiefhuis of huis met warmtepomp, etc.

Wil je meer weten over een bepaald type huis of over hoe een maatregel is toegepast in een woning? Meld je aan voor een thematour die jij graag wilt bezoeken! Tijdens een tour leer je meer over een specifiek onderwerp en kom je tot een beter plan voor je eigen woning. 

Op de hoogte blijven

In het voorjaar worden er nog meer thematours georganiseerd. Wil je op de hoogte gehouden worden? Houd deze pagina in de gaten of geef je interesse door en ontvang een uitnodiging.

Meer over de Duurzame Huizen Route

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coƶperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.