header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Wilt u zelf, lokaal windstroom opwekken? Dan is nu uw kans. Er zijn momenteel 13 certificaten beschikbaar voor deelname in het windmolenpark Kloosterlanden langs de A1. Als Deventer Energie Coöperatie zijn wij mede-eigenaar van de twee windturbines langs de A1, windpark Kloosterlanden. Een deel van onze leden heeft in 2015 gezamenlijk € 400.000 bijeengebracht.

Deelname in certificaten

Dit bedrag is door middel van 1.600 certificaten van € 250 ingebracht als risicodragend kapitaal in het project. Deelnemers ontvangen een jaarlijkse rente van 2,5% over de inbreng. Daarnaast ontvangen zij een aandeel in de eventuele meeropbrengst van het windpark. De details staan beschreven in dit informatiememorandum. Tot nu toe heeft het windpark keurig aan de financiële verwachtingen voldaan en kon de geprognotiseerde rente jaarlijks worden uitbetaald.

Uw eigen windstroom opwekken

Een paar deelnemers hebben helaas aangegeven dat zij door omstandigheden van hun certificaten af willen. Er zijn om die reden momenteel 13 certificaten tegen de nominale waarde van € 250 bij de Deventer Energie Coöperatie beschikbaar. De resterende looptijd bedraagt op dit moment nog ruim 15 jaar (20 – 4,5).

Meld u hier aan

Belangstellenden voor het overnemen van deze certificaten kunnen zich bij ons melden. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op via 0570-572217 of via de mail. De certificaten worden met voorrang toegekend aan inwoners van de gemeente Deventer en Lochem (Epse). De certificaten worden op volgorde van aanmelding toegekend.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.