header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

In mei 2020 vind de eerste nationale consumentenbeurs op het gebied van duurzaam wonen en duurzame energie in Nederland plaats. De beurs wordt georganiseerd in directe samenwerking met Milieu Centraal, Techniek Nederland en diverse brancheorganisaties en media. 

Je huis verduurzamen. Waar begin je?

Wil je aardgasvrij wonen, dan is het vervangen van je cv-ketel door duurzame verwarming de laatste stap. Het begint met goede isolatie, ventilatie en geschikte radiatoren. Maar welke warmtepomp moet je kiezen uit het enorme aanbod? Welke is het beste geschikt voor jouw huis? Is het waar dat een warmtepomp ook heel stil kan zijn? Hoe snel verdien je een zonnepaneel terug? Bestaan er eigenlijk ook mooie zonnepanelen? Zoveel vragen waar alleen de vakman antwoord op heeft. Bezoek daarom Huis & Energie.

Nu antwoord op uw vragen?

Bezoek dan het Energieloket van Deventer Energie, het startpunt voor al uw vragen over zonnepanelen, isolatie, subsidie, financiering, bedrijven en meer.

Naar het Energieloket

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coƶperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.