header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering van Deventer Energie Coöperatie is het voorstel voor een nieuw contributiemodel door de vergadering goedgekeurd en aangenomen. In dit voorstel wordt de jaarlijkse vaste contributie verlaagd. Het bestuur hoopt en verwacht dat dit meer mensen motiveert om lid te worden van Deventer Energie. 

Voor dit lidmaatschap ontvangt men de nieuwsbrief en ondersteunt men Deventer Energie in haar streven naar meer duurzame opwek van Energie en meer energiebesparing. 

De nieuwe tarieven 

In het nieuwe contributiemodel wordt de vaste contributie verlaagd van € 36 naar € 20 per jaar. Daarmee wordt de financiële drempel om lid te worden aanmerkelijk verlaagd. Wanneer gebruik wordt gemaakt van aanvullende diensten, zoals windparticipaties of postcoderoos betalen de gebruikers per ‘dienst’ voor administratiekosten. 

Wat betekent het nieuwe model voor onze huidige leden

Onze leden krijgen binnenkort bericht over wat het nieuwe model precies voor hen betekent. Hieronder leest u wat het model precies inhoudt.

Lees hier alles over het nieuwe contributiemodel

Vragen of lid worden?

Neem dan contact met ons op via 0570-572217 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Contact

 

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.