header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

De zonnepanelen op het dak van Sallcon (KonnecteD) hebben ook in de afgelopen maanden juni en juli weer duurzame energie opgewekt, zie bijgaande productiecijfers in de grafiek. De productie in deze maanden ligt, logisch, boven het gemiddelde. Juni was natuurlijk een goede maand, maar ook juli scoorde iets boven verwachting.

We liggen daardoor nu (109%) boven verwachting tot en met afgelopen maand. 

2018 kwam 12% boven begroting uit

Met de 500 zonnepanelen op het dak van Sallcon heeft Deventer Energie één van de grotere ‘postcoderoos’-projecten in Nederland. Bijna 50 inwoners van Deventer profiteren van de opbrengst van deze installatie. Vorig jaar kwam de productie, dankzij de zonrijke zomermaanden in 2018, ruim 12% boven verwachting uit. Voor de deelnemers in het project een extra financieel voordeeltje!

Ook meedoen in een postcoderoos project?

Deventer Energie gaat in 2019 twee nieuwe postcoderoos projecten ontwikkelen. Lees hier meer en/of meld je aan als belangstellende.Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.