header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

 

Door een financiële bijdrage van de provincie Overijssel gold er vanaf juni 2016 een rentekorting op de Energiebespaarlening in Overijssel. Door het succes van de Energiebespaarlening en de dalende rente, is deze rentekorting vanaf vandaag komen te vervallen.

 ​

De Energiebespaarlening Overijssel blijft beschikbaar.​ Voor leningen die vanaf 7 oktober 2019 worden aangevraagd geldt de landelijke basisrente (te vinden via site SvN).

De Energiebespaarlening in Overijssel is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren. De lening is bedoeld voor huiseigenaren en Verenigingen van Eigenaren. Met de lening kunnen de kosten voor bijvoorbeeld het plaatsen van een warmtepomp, het toepassen van isolatie of de aanschaf van zonnepanelen (laatste in combinatie met een andere maatregel) worden gefinancierd. U kunt de Energiebespaarlening aanvragen via www.energiebespaarlening.nl.

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.