header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Op dinsdag 29 oktober is, tijdens een zeer druk bezocht stadscafé, de nieuwe website deventerstroomt.nl gepresenteerd. Deventer stroomt is een platform waar een groot aantal partners samen informatie en inspiratie bieden aan bewoners, bedrijven en instellingen om aan de slag te kunnen met klimaatregelen. Het wil iedereen in beweging krijgen. Inwoners, ondernemers, instellingen en bedrijven.

Actieve inwoners en organisaties in Deventer

In Deventer zijn al veel inwoners, ondernemers, instellingen en bedrijven actief bezig met klimaatregelen. Van energie besparen en opwekken, regenwater afvoeren en vasthouden, zomerse koelte door groene daken en tuinen en meer. Het bespaart je op energiekosten, je vermindert de CO2 uitstoot, is een duurzame oplossing tegen de droogte en wateroverlast en/of het biedt je koelte tijdens warme zomers. Deventer Stroomt wil het wonen in ons huis, onze buurten, wijken en stad aangenaam en betaalbaar te houden.

Wil je zelf duurzame stappen zetten?

Ga naar deventerstroomt.nl. Daar lees je wat je zelf kunt doen. Van kleine tot grote klimaatregelen. Van maatregelen die niks kosten tot maatregelen die om een (grotere) investering vragen. Wil je weten welke subsidies en leningen er zijn? Heb je advies nodig of wil je maatregelen laten uitvoeren? Ga naar website.

Wil je ook een groener Deventer?

Deventer stroomt heeft al veel enthousiaste inwoners, organisaties, bedrijven en instellingen. Doe ook mee, zet je klimaatregel op de kaart en inspireer anderen. Deventer stroomt. Stroom je mee? Volg Deventer Stroomt ook via Twitter (@Dstroomt), Facebook, LinkedIn en Youtube.

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.