header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

×

Waarschuwing

The form #30 does not exist or it is not published.

De halfjaarlijkse ledenvergadering vindt dit jaar plaats op dinsdag 10 december in het wijkcentrum van Vlotenhof in de Zandweerd. Onze nieuwe penningmeester Geert Klein Ovink zal zijn eerste begroting aan u voorleggen. Machiel Karels van Buro Loo zal een verhaal houden over een van de eerste grote klimaatprojecten van Deventer.

Informatie uit eerste hand

In de wijk Zandweerd wordt een lage-temperatuur stadsverwarmingsnet aangelegd, gevoed door restwarmte van de rioolwaterzuivering Zandweerd. Het warmtenet is een onderdeel van de plannen om 10.000 woningen in Deventer van het gas af te halen. U krijgt uit de eerste hand informatie over alle in – en outs van dit project, met uiteraard de kans om kritische en creatieve vragen te stellen.

Openbare vergadering

Iedereen is van harte welkom bij deze, openbare, vergadering. De agenda wordt volgende week aan alle leden toegezonden.

Waar en wanneer

Wanneer 10 december
Waar Wijkcentrum van Vlotenhof, Johan van Vlotenlaan 85, Zandweerd, Deventer
Tijd van 20.00 – 21.30 uur
Inloop vanaf 19.30 uur

Aanmelden

Bent u van plan te komen? Wij vinden het fijn wanneer u zich aanmeldt zodat wij daar met koffie/thee en stoelen/opstelling rekening mee kunnen houden. Alvast dank en graag tot 10 december!

 

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.