header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Noteer zaterdagmiddag 8 februari in je agenda! Dan opent het duurzaamheidscentrum in Deventer haar deuren. Tijdens de opening kun je het centrum bezoeken, maar ook deelnemen aan diverse activiteiten. Zo is er een inspirerende lezing over klimaatverandering van Marjan Minnesma en presenteren ondernemers hun duurzame producten en filosofie.

Daarnaast kun je een rondleiding in het stadhuis krijgen en deelnemen aan nog veel meer activiteiten! Het volledige programma volgt in de officiële uitnodiging medio januari.

Waarom en voor wie

Het duurzaamheidscentrum is er voor bewoners en bedrijven in de gemeente Deventer om ze te informeren, inspireren en activeren op gebied van duurzaam denken en doen. Het duurzaamheidscentrum gaat je helpen om stappen te zetten, zodat we samen naar een klimaatneutraal Deventer kunnen werken.

Op de hoogte blijven? 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling van het Duurzaamheidscentrum Deventer? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!
Aanmelden nieuwsbrief Duurzaamheidscentrum

Volg ons verder ook online via FacebookInstagramLinkedInYouTube of via de website!

Samen maken we Deventer duurzaam.

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.