header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

De kortste dag hebben we weer achter ons. De dagen gaan weer lengen, de zon gaat weer aan kracht winnen. Een nieuw jaar dient zich aan. Het is de tijd van terugblikken, kerstbomen en goede voornemens.
Als Deventer Energie kijken we terug op een jaar waarin we zijn gegroeid. Heel veel nieuwe mensen hebben zich aangemeld om als vrijwilliger mee te doen aan onze projecten.

Er is enorm veel energie in onze vereniging. Binnenkort gaan we het Duurzaamheidscentrum openen en dan zijn we als Coöperatie een stuk meer zichtbaar en aanwezig. Daarnaast zijn er nog een heleboel meer ontwikkelingen waar we in 2020 verder mee kunnen. Goede vooruitzichten dus voor komend jaar.

2020

Ik wens u een vruchtbaar jaar 2020 toe. Onze missie, ook voor 2020, is een duurzame(re) samenleving, waarbij we de toekomst van onze aarde als leidraad nemen. Mijn verlanglijstje voor 2020? Een fantastische opening van het duurzaamheidscentrum op 8 februari, twee postcoderoosprojecten er bij, besluiten over nieuwe windturbines en een groei naar minstens 500 leden. En heel veel actieve leden, zodat we samen Deventer in beweging kunnen zetten. Want duurzaamheid begint met doen.

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.