header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

De Deventer Energie Coöperatie heeft zich ook bij deze editie van de Brink-tot-Brink loop weer van haar sportieve kant laten zien. Met een team van sportieve hardlopers hebben wij het jaar 2019 op een leuke, energieke manier afgesloten. En we hebben het nog niet eens zo gek gedaan. Van de 45 deelnemende bedrijventeams hebben wij toch maar liefst de 34e plek weten te bemachtigen, niet slecht hoor, zeker ook gezien de gemiddelde leeftijd van onze lopers:). 

Brink-tot-Brink loop

Elke laatste zondag van het jaar wordt de Brink-tot-Brink loop georganiseerd en lopen zo'n 1.000 mensen van de Brink in Deventer naar de Brink in Bathmen, of andersom. Het evenement zamelt geld in voor de Stichting Kinderen van Uganda die al ruim 20 jaar lokale gemeenschappen in Uganda ondersteunt zodat zij hun kinderen meer kansen kunnen bieden. Een prachtig initiatief waar wij graag aan deelnemen en onze energie aan geven!

Traditie

Dit jaar was het derde jaar op rij dat de Deventer Energie Coöperatie meeliep... laten we er een traditie van maken! Begin december 2020 ontvang je daarom, als lid van onze Coöperatie, weer bericht en kun je je aanmelden als loper in ons team(s). Je hebt een jaar om alvast in training te gaan:), succes!

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.