header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Net als de windmolens op Kloosterlanden heeft ook het coöperatieve zonnedak op het dak van Sallcon (KonnecTed) een goed productiejaar achter de rug waarbij de werkelijke productie ongeveer 5% boven de verwachting uitsteeg. Voor alle deelnemers in dit project valt 2019 dus, net als 2018, weer gunstig uit.

Ook meedoen?

Wil je ook meedoen in een collectief zonne-energieproject waarbij de panelen op een ander, groot, dak geplaatst worden? Geef dan hieronder je interesse aan voor deelname in een volgend project.

Wat is een postcoderoosproject?

Om iedereen in de gelegenheid te stellen zelf duurzame energie op te wekken heeft de overheid de Postcoderoosregeling in het leven geroepen. Met deze regeling krijgen leden van een coöperatie een energiebelastingkorting op zijn of haar energienota voor lokaal en duurzaam opgewekte elektriciteit. Door deze landelijke regeling van de overheid kunnen inwoners van een wijk of dorp met elkaar op een financieel rendabele manier aan de slag met lokaal en duurzame energie.

Meer informatie over een postcoderoosproject

Productiecijfers postcoderoosproject Sallcon 2017-2019

zon 2019

 

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.