header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Ivm Corona maatregelen is ons kantoor tijdelijk gesloten

Deventer Energie Coöperatie zoekt vrijwilligers die zich nog dit jaar in willen zetten als energiecoach. Heb je affiniteit met energie(besparing) en duurzaamheid, wil je meewerken aan een duurzamere wereld, kun je goed communiceren en heb je tijd en energie? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Training

Ter voorbereiding op je rol als Energiecoach doe je mee aan een korte opleiding zodat je in staat bent om woningeigenaren te interesseren en motiveren om hun woning energiezuiniger te maken. Je leert hoe je een keukentafelgesprek voert over energiegebruik en -besparing en hoe je mensen verder op weg helpt om hiermee aan de slag te gaan door hen tips te geven of door te verwijzen naar een energie adviseur of een leverancier van isolatie. De kosten voor deze training worden gedragen door de Deventer Energie Coöperatie.

Wij vragen

Na de opleiding ben je ongeveer twee dagdelen per week beschikbaar, waarvoor je een vergoeding krijgt van € 1500 per jaar.

Aanmelden

Geef hier je interesse aan, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Aanmelden

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.