header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Een goede windmaand betekent bijna automatisch een matige zonnemaand. Net als in januari blijf februari sterk achter bij de verwachting. Er is slechts 60% elektriciteit geproduceerd t.o.v. de verwachting tot en met februari. Maar… de zonnige maanden moeten nog komen. We gaan er van uit dat dit in de komende maanden snel wordt ingehaald.

Ontwikkelingen nieuw(e) postcoderoosproject(en)

Deventer Energie is bezig met de ontwikkeling van een nieuw postcoderoosproject in Deventer Noord. Het is en blijft momenteel nog even een moeizaam proces om het door ons gevonden dak (Kei 13) ook daadwerkelijk toegezegd te krijgen. Er zit voortgang in, maar er blijven ook nog vragen komen van de zijde van de dakeigenaren. Begin maart hopen we definitief groen licht te krijgen, als dat lukt gaan we daarna verder met de voorbereidingen. Het lijkt er nu op dat we het project dan officieel per 1 januari 2021 kunnen opstarten. Het dak lijkt geschikt voor ongeveer 600 tot 700 panelen, ofwel ongeveer 60 á 70 deelnemers.

Ik wil meer weten over Postcoderoosprojecten 

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.