header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Wil jij ook een bijdrage leveren aan een duurzamer Deventer? Wordt dan lid van onze Coöperatie. Samen en met de steun van onze leden zetten wij ons in voor een duurzamere energievoorziening. Meld je hier aan.

Wat doen wij

Deventer Energie is een vereniging van bevlogen mensen die zich inzetten voor een duurzamere energievoorziening. We willen onze planeet goed achterlaten. Zodat ook onze kinderen deze wereld kunnen bewonen zoals wij dat kunnen. Minder fossiele energie gebruiken en meer groene energie opwekken is daarvoor hard nodig. Maak de groeiende beweging vóór duurzame energie nog sterker en sluit je aan! Voor slechts twee tientjes per jaar steun je ons werk.

Meld je hier aan

Wat doen wij dan precies en wat heb jij eraan?

Opwekken van duurzame energie
Wij wekken in Deventer groene energie op. We zijn (mede) eigenaar van de windmolens langs de A1 en hebben collectieve zonnedaken. En we gaan meer groene energie opwekken, er worden nieuwe windmolens en zonneparken ontwikkeld in Deventer.

Korting voor leden
Via onze partner Pure Energie leveren wij groene stroom en groen gas met korting tot € 350,- voor onze leden.

Energieloket
Samen organiseren we het Energieloket. Het startpunt voor al jouw vragen met betrekking tot energiebesparing over zonnepanelen, isolatie, subsidie, financiering en meer.

Invloed op duurzaamheidsbeleid
Als gesprekspartner van gemeente en provincie zijn wij betrokken bij en hebben invloed op het opstellen van duurzaamheidsbeleid. 

Duurzaamheidscentrum
Samen met de Ulebelt hebben we het Duurzaamheidscentrum opgericht, waar Deventenaren terecht kunnen voor al hun vragen omtrent duurzaamheid.

Samenwerking
We werken samen met het onderwijs om scholieren en studenten aan duurzame projecten te laten werken.

Waarom lid worden

Voor slechts € 20 per jaar:
• ondersteun je ons werk en laat je ons groeien
• help je ons om onze stem te laten horen
• praat en beslis je mee tijdens de algemene ledenvergaderingen (twee x per jaar) waar we altijd interessante lezingen aan koppelen
• kun je via ons groene stroom en groen gas afnemen tegen een speciale korting
• kun je meedoen met nieuwe projecten en mede-eigenaar worden van windmolens of zonneparken. Dat levert wat op!

Ik word lid voor twee tientjes per jaar

Download hier de folder

 

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.