header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Zaterdag 14 maart start de theoriecursus “moestuinieren” van Groei & Bloei bij de Ulebelt (Maatmansweg) in Deventer. Heb je een eigen moestuin of wil je een moestuin beginnen? Meld je dan aan voor de cursus die Groei & Bloei gedurende vier zaterdagochtenden in maart/april/mei van 9.30 – 12.30 uur bij de Ulebelt organiseert.

Theoriecursus

Het omgaan met je eigen moestuin thuis staat centraal. Groei & Bloei organiseert een theoriecursus met acht presentaties bij milieueducatiecentrum de Ulebelt. De thema’s zijn moestuinontwerp, bodemverzorging, bemesting, composteren, zaaiplan en zaaien, kruiden, vruchtwisseling, klein fruit en ziekten en plagen. Ze doen dit deels met externe sprekers, deels met eigen mensen. De sfeer is informeel en er wordt goede koffie en thee geschonken. Er wordt ingegaan op algemene en specifieke vragen over de eigen tuin. Er is ruimte voor discussie en uitwisseling van informatie en tips. De theoretische informatie wordt per mail verstrekt. Er wordt uitgegaan van biologisch tuinieren (geen gif, geen kunstmest, wisselteelt). Kijk op de website van het Duurzaamheidscentrum voor meer informatie.

Op de hoogte blijven van duurzame activiteiten?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van het Duurzaamheidscentrum en houd de website van het Duurzaamheidscentrum in de gaten.

Nieuwsbrief Duurzaamheidscentrum

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.