header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

De Deventer Energie Coöperatie volgt de maatregelen van de overheid op, om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te vertragen. Dat betekent dat het kantoor van de coöperatie in het Duurzaamheidscentrum voorlopig gesloten is voor medewerkers en bezoekers.  Wij werken wel vanuit huis gewoon door aan het verduurzamen van Deventer.

Wel bereikbaar

U kunt ons dan ook gewoon via email of telefoon bereiken. Ons mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefonisch bereikt u ons op 0570 - 517 217. Indien u niemand aan de lijn krijgt kunt u de voicemail inspreken en wordt u zo snel mogelijk door ons teruggebeld.

Social Media

Niet alleen via onze website maar ook via social media houden we u verder op hoogte met betrekking tot de sluiting. Volg ons via Facebook, LinkedIn, Instagram of Youtube.

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.