header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Sinds februari houdt Deventer Energie op maandag kantoor in het duurzaamheidscentrum. In principe hebben we daar 2 jaar -of misschien langer- onderdak. Dat betekent dat we voorlopig een aantal bureaus, stoelen en vergadertafels over hebben. Duurzaam als we zijn willen we het materiaal niet wegdoen, maar tijdelijk onderbrengen.

Tijdelijk te gebruiken

Wie heeft zin om een bureau, ladenkast, bureaustoel, voip telefoontoestel tijdelijk onderdak te bieden? Je mag het materiaal een aantal jaren gratis gebruiken, voor jezelf, voor je kids, voor je werkkamer, tot we het weer nodig hebben. We sluiten wel een bruikleenovereenkomst. Als klapstukken hebben we ook twee ovale vergadertafels te leen, een van 2.30 en een van 3.00 meter lengte.

Geinteresseerd?

Meld je interesse via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hierna wat foto’s. En als je tóch liever iets koopt, laat het ons dan ook weten.

Bureau stoel kastje

 

Telefoon DEC

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.