header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

De wervingscampagne voor een twintigtal energiecoaches heeft geresulteerd in de aanmelding van bijna veertig geïnteresseerde potentiele coaches. Wij zijn erg blij met dit resultaat en gaan op korte termijn de gesprekken met de belangstellenden voeren. Het is goed om te merken dat het onderwerp aanspreekt en leeft in onze gemeente, misschien dankzij Corona wel meer dan ooit.

Wat gaan de nieuwe coaches doen

Een energiecoach van de Deventer Energie Coöperatie komt bij mensen thuis langs, geeft tips voor het nemen van maatregelen om energie te besparen en weet welke subsidies er zijn. De energiecoach kan mensen doorverwijzen naar een energie adviseur of naar isolatie- of installatiebedrijven. Een bezoek van een energiecoach is gratis.

Eerst een training

De nieuwe Energiecoaches krijgen voordat ze aan de slag gaan een training van een aantal dagdelen. Deze training van de energiecoaches wordt gegeven met in achtneming van de Corona richtlijnen. Zodra er een versoepeling van de coronamaatregelen komt, kunnen de energiecoaches conform nieuwe richtlijnen aan de slag. Wanneer het zover is maken wij dit via de diverse kanalen bekend. Volg ons daarom via de website, nieuwsbrief, facebook, twitter, linkedIn en Instagram zodat u op de hoogte blijft.

Nu al tips, trics en informatie nodig?

U hoeft echter niet te wachten totdat de nieuwe coaches inzetbaar zijn. U kunt al jaren bij de Deventer Energie Coöperatie terecht voor hulp bij het verduurzamen van uw woning. Via het Energieloket van Deventer Energie zijn een aantal zeer ervaren coaches aan het werk. Woningbezoeken worden momenteel niet ingepland, maar ook telefonisch of online kunnen wij helpen bij het beantwoorden van vragen rondom subsidies, zonnepanelen, isoleren en meer. Is een huisbezoek noodzakelijk dan maakt u daarover gewoon een afspraak zodat, zodra het weer mogelijk, er een coach bij u aan huis komt.

Ga naar het Energieloket

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.