header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Met ingang van 8 juni is ons kantoor in het Duurzaamheidscentrum weer 'bemensd' en kunnen we je, met inachtneming van de geldende maatregelen vanuit het RIVM, weer persoonlijk te woord staan en van dienst zijn. Het Duurzaamheidscentrum opent hoogstwaarschijnlijk op 25 mei haar deuren alweer voor geinteresseerden.

Bereikbaarheid tot 8 juni

Tot 8 juni kun je ons natuurlijk wel via email of telefoon bereiken. Ons mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefonisch zijn we bereikbaar op 0570 - 517 217. Indien je niemand aan de lijn krijgt kun je de voicemail inspreken en wordt je zo snel mogelijk door ons teruggebeld.

Social Media

Niet alleen via onze website maar ook via social media houden we je op hoogte met betrekking tot ontwikkelingen en activiteiten van onze coöperatie. Volg ons via Facebook, LinkedIn, Instagram of Youtube.

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.