header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Het windpark Kloosterlanden produceerde in mei 10% onder de verwachting voor deze maand. De cumulatieve productie tot en met mei ligt nog steeds ruim 30% boven de verwachting dankzij de goede windmaanden in het 1ste kwartaal. Vooralsnog legt de wind ons dus geen windeieren en is deze groene, lokaal opgewekte energie om meerdere redenen een heel goed idee. Misschien ook wat voor jou?

Stap dan nu over

Samen met energieleverancier Pure Energie maken we Deventer Duurzaam. De twee windmolens in Deventer hebben we samen ontwikkeld, het windpark is voor 75% eigendom van Pure Energie en voor 25% van de Coöperatie. Op die manier kunnen omwonenden en andere belanghebbenden meeprofiteren van het windpark. Dat noemen we sinds 2015 het ‘Deventer Model’. Ben je lid van Deventer Energie en wil je thuis écht groene stroom uit onze windmolens in Deventer? Meld je dan nu aan.

Korting voor leden

Via onze partner Pure Energie leveren wij groene stroom en groen gas met korting tot € 350,- voor onze leden.

Ik word lid van Deventer Energie 

Ik stap over naar Pure Energie

 

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.