header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Het postcoderoosproject op het dak van Sallcon profiteerde volop van de vele zonuren in mei. De productie was in deze maand 28% boven de verwachting. Cumulatief ligt de productie in 2020 12% boven de jaarverwachting tot nu toe. April en mei hebben het slechte eerste kwartaal van dit jaar meer dan goed gemaakt. Heb jij ook interesse in schone energie, maar is het niet mogelijk om zelf zonnepanelen te plaatsen?

Of staat je huis niet gunstig ten opzichte van de zon? Dan is gezamenlijk zonne-energie opwekken op een ander dak de oplossing. Deventer Energie biedt je de mogelijkheid gemakkelijk zonne-energie op te wekken en daarbij te profiteren van een goed rendement.

Wat is een Postcoderoosproject?

Om iedereen in de gelegenheid te stellen zelf duurzame energie op te wekken heeft de overheid de Postcoderoosregeling in het leven geroepen. Met deze regeling krijgen leden van een coöperatie een energiebelastingkorting op zijn of haar energienota voor lokaal en duurzaam opgewekte elektriciteit. Door deze landelijke regeling van de overheid kunnen inwoners van een wijk of dorp met elkaar op een financieel rendabele manier aan de slag met lokaal en duurzame energie.

In de hele gemeente Deventer gaan wij postcoderoosprojecten realiseren

Geïnteresseerd? Lees hier verder en meld je vrijblijvend aan

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.