header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Het aantal zonne-uren in juli was volgens het KNMI geheel in lijn met de verwachting voor deze maand. Dat had zijn uitwerking op de productie van onze zonnepanelen. De zonnepanelen op het dak van Sallcon produceerden precies in lijn met de verwachting. Cumulatief ligt de productie daarmee iets voor op de verwachte productie.

Hoe werkt zonne-energie?

Van alle soorten van duurzame energie is zonne-energie de bekendste vorm. Energie uit wind en water zijn andere voorbeelden van duurzame energie, maar er is geen grotere energiebron dan de zon. Maar hoe werkt zonne-energie precies? En hoe zetten we die om in elektriciteit en warmte? Hoog tijd om een kleine duik in de wereld van zonne-energie te nemen! Lees verder op powerpeers.nl.

Inschrijven zonnepanelen op een ander dak

Heb je interesse in schone energie, maar is het niet mogelijk om zelf zonnepanelen te plaatsen? Of staat je huis niet gunstig ten opzichte van de zon? Dan is gezamenlijk zonne-energie opwekken op een ander dak de oplossing. Deventer Energie biedt je de mogelijkheid gemakkelijk zonne-energie op te wekken en daarbij te profiteren van een goed rendement.

Meer info en/of inschrijven

 

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.