header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Als nieuw gezicht binnen de energiecooperatie stel ik mij graag even voor. Mijn naam is Arjan van der Plas en sinds begin augustus 2020 ben ik op projectbasis werkzaam voor Deventer Energie Coöperatie. Ik ben 52 jaar en woon in Apeldoorn, samen met mijn partner Francien, hond Whisky en kat Ventje. Samen hebben we 7 kinderen en 3 kleinkinderen.

Achtergrond

De afgelopen 20 jaar heb ik als projectleider gewerkt bij de Nederlandse Spoorwegen in Utrecht. Sinds ik 3 jaar geleden vrijwilligerswerk ben gaan doen voor de Apeldoornse duurzame energiecoöperatie deA, heb ik gemerkt dat ik veel gelukkiger word van het werken in de duurzame energie sector. Toen dat besef eenmaal ingedaald was, heb ik een mooie regeling kunnen treffen met mijn werkgever om met hun steun mijn eigen bedrijf op te starten. Bij deA was ik bestuurslid en ben ik energiecoach en projectleider.

Projectcoordinator RRE Project 

Voor Deventer Energie houd ik mij bezig met het coördineren van de inzet van de twintig nieuwe energiecoaches. Een hartstikke mooie klus waar ik al met veel plezier en energie aan begonnen ben.

En verder

In mijn vrije tijd zing ik graag in koren of bij musicalgezelschappen en ik hoop dat we daar snel weer mee kunnen starten. Daarnaast ben ik regelmatig in de sportschool te vinden om te fitnessen. 

Vragen of kennismaken?

Heb je vragen of wil je gewoon kennismaken? Ik ben bereikbaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., stuur me gerust een berichtje! 

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.