header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

September was een matige productiemaand voor zowel de windmolens langs de A1 als het postcoderoosproject op het dak van KonnecteD. De windproductie van WP Kloosterlanden lag op 94% van de verwachting. Maar...al met al ligt de productie van het windpark over heel 2020 nog steeds 23% voor op de geraamde productie. Kortom, we doen het goed!

Wil jij ook energie van de Deventer Windmolens?

Windpark Kloosterlanden komt voort uit een mooie samenwerking tussen energieleverancier Pure Energie en de Deventer Energie Cooperatie. Samen maken we Deventer Duurzaam. De twee windmolens in Deventer hebben we samen ontwikkeld, het windpark is voor 75% eigendom van Pure Energie en voor 25% van Deventer Energie. Op die manier kunnen omwonenden en andere belanghebbenden meeprofiteren van het windpark. Dat noemen we sinds 2015 het ‘Deventer Model’. Ben je lid van Deventer Energie en wil je thuis écht groene stroom uit onze windmolens in Deventer?

Meld je dan nu aan

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.