header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Heb je plannen om je dak, buitenmuren, vloer of ramen te isoleren? Als je 2 of meer delen van je huis laat isoleren, kun je een flinke subsidie krijgen uit de Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH). Tussen 1 juni en 31 december 2020 is de subsidie extra aantrekkelijk, want tijdelijk krijg je niet 20, maar bijna 30 procent van de kosten terug! Je krijgt de SEEH-subsidie als je 2 of meer isolatiemaatregelen neemt. Je laat bijvoorbeeld de spouwmuur en vloer isoleren. Met de subsidie verdien je de kosten van deze maatregelen binnen 3 jaar terug.

Bonussubsidie 

Daarnaast kun je ook geld krijgen voor een paar extra maatregelen (maar alleen als je ook 2 isolatiemaatregelen neemt). En er is een bonussubsidie als je je huis meteen zeer energiezuinig maakt. Een belangrijke voorwaarde voor de subsidie is dat je eigenaar van het huis bent én er zelf woont. Voor VvE's is er een aparte regeling. Je kunt de subsidie aanvragen op de website van rvo.nl.

Gratis ondersteuning door een energiecoach

Vind je dit nu allemaal best ingewikkeld, weet je niet goed waar te beginnen of wil je er eens over praten met een deskundige? Maak dan gerust een afspraak met een energiecoach. Hij of zij is onafhankelijk, deskundig en, niet onbelangrijk, gratis!

Cadeaubon tw € 50

In jouw afspraakbevestiging vind je ook nog eens een link naar een actiepakket voor kleine verduurzamingsmaatregelen tw € 50*.

Afspraak maken gratis energiecoach

 

 

 

 

 

 

* bedrag van de cadeaubon is verhoogd naar € 50 (was eerst € 24).

Bron en meer lezen: https://www.milieucentraal.nl

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.