header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Wist je dat het Duurzaamheidscentrum Deventer en anderen regelmatig activiteiten organiseren in en om Deventer op het gebied van duurzaamheid? Regelmatig worden er webinars, workshops, cursussen en andere leuke activiteiten georganiseerd. Ook is er in het centrum altijd een energiecoach aanwezig die jouw vragen mbt het verduurzamen van jouw woning kan beantwoorden.

Financiering / Financieel spreekuur

En wist je dat de energiecoach ook met je mee kan denken over financiering? Hij of zij is op de hoogte van de bestaande subsidieregelingen. Je kan daarnaast ook een afspraak inplannen voor het spreekuur financieel advies. Dit spreekuur wordt 1x per 2 weken aangeboden door een ervaren energiecoach in samenwerking met een financieel adviseur duurzaam wonen van de Rabobank Salland.

Groot aanbod

Of het dus om advies of activiteiten op het gebied van duurzaamheid gaat, breng eens een bezoek (online of fysiek) aan het Duurzaamheidscentrum. Wij staan voor je klaar!

Activiteitenkalender Duurzaamheidscentrum

Afspraak gratis Energiecoach

Afspraak Financieel spreekuur

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coƶperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.