header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Op donderdag 10 december vindt de najaars- ledenvergadering van Deventer Energie plaats. Door corona is het helaas onmogelijk een fysieke vergadering te organiseren. We nodigen je daarom uit om digitaal aanwezig te zijn bij de vergadering én, na de pauze, een interessante lezing bij te wonen!

Agenda

Volgens ons gebruik bespreken we voor de pauze een aantal verenigingszaken, waar onder de begroting van volgend jaar. Onze leden hebben inmiddels de agenda en bijbehorende stukken via de mail ontvangen. 

Lezing over waterstof

Na de pauze houdt Paul Bombeld, hoofdredacteur en directeur van het grootste nieuwsmedium over waterstof in Nederland en Vlaanderen, het Waterstof Magazine, een lezing over waterstof als energiedrager. In de lezing die hij geeft gaat hij in op de toepassing van waterstof binnen de mobiliteit en de bebouwde omgeving. Ook neemt hij je mee in toekomstige ontwikkelingen in Nederland en ver daarbuiten. Waterstof Magazine schrijft dagelijks over nieuwe waterstofontwikkelingen wereldwijd en bereikt wekelijks meer dan 20-duizend waterstofprofessionals op vijf continenten.

Deelnemen?

Wie deel wil nemen aan de vergadering nodigen we uit om zich telefonisch (0570-572217) of per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op te geven. Je ontvangt dan van ons een uitnodiging per mail met een link om via Teams aan de vergadering deel te nemen. Mocht je niet met Teams bekend zijn, laat ons dat dan weten. Je hebt niet meer nodig dan een laptop, ipad of smartphone. We helpen je graag als we je wegwijs moeten maken.  Uiteraard hopen we dat we de voorjaarsvergadering weer “normaal” bij elkaar kunnen komen. Graag tot de 10e!

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.