header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

November was voor de productie van zonne-energie een prima maand. De werkelijke opbrengst van zonne-energie lag in lijn met de geprognotiseerde opbrengst en  de verwachte jaarproductie van de installatie op het dak van Sallcon is inmiddels overschreden. Dit terwijl december nog voor ons ligt. Het jaar 2020 zal dus ruim boven de verwachting worden afgesloten. Ben jij ook geïnteresseerd in (zonne)energie opwekken op een ander dak?

Zonnepanelen op een ander dak

Wil je ook meedoen in een collectief zonne-energieproject waarbij de panelen op een ander, groot, dak geplaatst worden? Geef dan hieronder je interesse aan voor deelname in een volgend project. 

Wat is een postcoderoosproject?

Om iedereen in de gelegenheid te stellen zelf duurzame energie op te wekken heeft de overheid de Postcoderoosregeling in het leven geroepen. Door deze landelijke regeling van de overheid kunnen inwoners van een wijk of dorp met elkaar op een financieel rendabele manier aan de slag met lokaal en duurzame energie. In de ‘oude’ regeling kregen leden van een coöperatie een energiebelastingkorting op zijn of haar energienota voor lokaal en duurzaam opgewekte elektriciteit. In de nieuwe regeling ontvangen deelnemers een (gesubsidieerde) vergoeding voor ieder opgewekte kWh elektra. Onze te ontwikkelen projecten vallen onder de nieuwe regeling die 1 april ingaat.

Meer informatie en/of vrijblijvend aanmelden

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.