header kl

Samen maken we Deventer duurzaam

Het Duurzaamheidscentrum organiseert veel leuke duurzame activiteiten, webinars, workshops en cursussen. En sommige van die activiteiten staan op film. Zo werden op 5 januari leerlingen uit groep 5 van de Vrijeschool De Kleine Johannes in Deventer gevraagd ‘Wat zou jij doen als alles kan en mag?’. En organiseerde het Duurzaamheidscentrum, samen met Colored Monkeys en de Nieuwe Oost pop een item, uitgezonden door DRTV, over hoe we in Nederland het klimaatdebat positief kunnen voeren.

Duurzaam wonen

Het Duurzaamheidscentrum is er daarnaast ook om al jouw vragen op het gebied van duurzaamheid te (helpen) beantwoorden. Zo is er in het centrum altijd een energiecoach aanwezig die jouw vragen mbt het verduurzamen van jouw woning kan beantwoorden.

Financiering / Financieel spreekuur

En wist je dat de energiecoach ook met je mee kan denken over financiering? Hij of zij is op de hoogte van de bestaande subsidieregelingen. Je kan daarnaast ook een afspraak inplannen voor het spreekuur financieel advies. Dit spreekuur wordt 1x per 2 weken aangeboden door een ervaren energiecoach in samenwerking met een financieel adviseur duurzaam wonen van de Rabobank Salland.

Groot aanbod

Of het dus om advies of activiteiten op het gebied van duurzaamheid gaat, breng eens een bezoek (online of fysiek) aan het Duurzaamheidscentrum. Zij staan voor je klaar!

Activiteitenkalender Duurzaamheidscentrum

Nieuwsbrief Duurzaamheidscentrum

Afspraak gratis Energiecoach

Afspraak Financieel spreekuur

 

 

 

 

Heb jij ook een duurzaam hart?

Versterk dan onze stem en word lid van
de Deventer Energie Coöperatie.

Word nu lid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en energiebesparing en meld u hier aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.